Odstraňte podbradek rychle a jednoduše

Odstraňte podbradek rychle a jednoduše

Podbradek? Ne, děkuji!
Jsou partie, kde nepomůže ani cvičeni a dieta. Nahromaděný tuk v těchto oblastech nám může způsobovat problémy, ani to ani ne tak fyzické jako psychické. Brada je místo, které je vidět neustále, jelikož obličej nezakryjeme, pokud tedy nechcete chodit s papírovým pytlem na hlavě. A podbradek je bohužel pro některé z nás místo, kde se tuk snadno a rychle ukládá. Pro takové případy tu existuje injekční lipolýza. 

Injekční lipolýza je jedním z nejnovějších zákroků, které u nás na Platan clinique můžete najít. Jedná se o neoperativní metodu, která tělo zbavuje přebytečného tuku nahromaděného v problémových partiích. Špičkový anglický preparát Derma LP obsahuje tři aktivní ingredience, které dokážou štěpit tukové buňky a bezpečně je odbourat z těla ven. Každá z ingrediencí má svůj cíl, a bez sebe by efektivně nedokázaly fungovat. První látkou je hydrogenovaný lecitin neboli fosfatidylcholin. Je to všeobecně známá látka, která se získává ze sójových bobů a je hlavním fosfolipidem v buněčných membránách. Jejím úkolem je čistě rozštěpení tukových buněk. 

 

Po lecitinu nastupuje látka Karnitin, která je jediným fyziologickým nosičem, který dokáže přepravit mastné kyseliny (rozštěpené tuky) do mitochondrií, kde dojde k jejich spálení a přeměnu na energii. Poslední látkou je speciální peptid Dekapeptid-4, který podporuje metabolismus svalů.

 

Nebojte se profesionální péče
Jelikož se jedná o moderní estetický zákrok, nenajdete ho na každé klinice. U nás se o Vás postará tým zkušených pracovníků, kteří jsou vyškolení a své práci rozumí. Pokud máte obavy, jak takový zákrok může vypadat, není nic lehčího, než se zastavit u nás na klinice a absolvovat bezplatnou konzultaci, kde Vám lékař vše vysvětlí. Vy si s ním proceduru projdete bod po bodu a uvidíte, že se není čeho bát. Ke každému klientovi přistupujeme individuálně a bezpečí je pro nás na prvním místě. Naše klinika se snaží pomoci Vám starat se o své tělo, popřípadě odstranit časté estetické problémy pomocí moderních přístrojů. Při jednotlivých procedurách používáme zásadně vysoce kvalitní materiály.
A co Vy? Nebáli byste se zbavit tuku v problémových partiích formou estetické medicíny? Neváhejte a podělte se s námi o Vaše názory dole v komentářích.

 

 

Přihlaste si newsletter

Ať vám již neuniknou žádné výhodné slevy ani novinky

Přihlášením k odběru novinek souhlasíte s našimi obchodními podmínkami.

Osobní konzultace

Bezpečnost

Dle potřeby klienta volíme co možná nejšetrnější zákroky, bezpečnost je u nás na prvním místě

Profesionálové

Klademe důraz na vysokou odbornost našeho zdravotnického personálu. Pravidelně se účastníme lékařských konferencí v oboru estetické medicíny po celém světě

Nejkvalitnější materiály

Používáme výhradně atestované, ověřené materiály, které zajišťují jak absolutní bezpečnost, tak ty nejlepší výsledky

Individuální péče

Klademe maximální důraz na pochopení a vyřešení individuální potřeby každého klienta

Věrnostní program

Pro stálé klienty nabízíme mnoho slev a individuálních výhod

Široká možnost plateb

Platbu můžete provést na místě v hotovosti nebo jednou z nabízených on-line plateb na našich internetových stránkách

Možnost splátek

Přímo na našich klinikách můžete na počkání jednoduše vyřídit možnost splátek již od 1000 Kč s 0% navýšením

AJ,NJ,RU

Mluvíme česky, rusky, německy a anglicky. Při rezervaci termínu prosím sdělte požadavek na cizojazyčnou komunikaci

Wi-Fi

Naše kliniky jsou samozřejmě vybaveny Wi-Fi zdarma
Rychlý dotaz
Maestro
MasterCard Electronic
MasterCard
Visa Electron
Visa
Verified by Visa
MasterCard SecureCode
© MEDIK HAUS | Obchodní podmínky | Kariéra | Kontraindikace | Vyvinuto v ESMEDIA® Interactive