Nahoďte formu do plavek

Nahoďte formu do plavek

Začněte v ledničce

Pravidelný pohyb a sport je pro Vaše tělo samozřejmě to nejlepší, ale nezhubnete ani kilo, pokud k tomu nepřizpůsobíte také stravu. Ani tři hodiny denně v posilovně nejsou tak důležité, jako příjem kvalitních bílkovin, správných tuků, minerálů, vitamínů a plnohodnotných cukrů. Naštěstí pro Vás máme několik tipů. Správná a zdravá strava není jen o tom, co jíte, ale také o tom, kdy a kolik jíte.

Pevná vůle a umírněnost jsou základem stejně jako pravidelnost. Řád ve stravování Vám pomůže nejen nastartovat metabolismus, tudíž spalování, naučí Vás pravidelně jíst a dokonce se na připravenou svačinu po cvičení těšit. Neexistuje pravidlo, které by říkalo, abyste jedli pětkrát/šestkrát denně. Někdo je po snídani sytý až do oběda, někdo si dá svačinu po snídani i po obědě. Nakonec to záleží na Vás a na tom, jak znáte svoje tělo. Ale nezapomeňte na pravidelnost.

Dopřejte si „cheat day“

Cheat day je v dnešní době už hojně využívaný termín a dopřávají si ho i vrcholoví sportovci. Dokonce je prokázáno, že při správném načasování a poctivém přístupu Vám dopomůže ke kýženým výsledkům. Rozhodně si ale nepleťte pojmy a dojmy. Neznamená to, že sníte, na co přijdete, budete se celý den přecpávat a padnou všechny čokolády, které doma máte. I cheat day má svá pravidla.

 

Pokud pravidelně cvičíte, máte vysoký výdej energie a zároveň striktně dodržujete zdravé stravování, může se stát, že občas vypadnete z kola a kousek pizzy se změní na nezadržitelné jedení všeho, co Vám přijde pod ruku. Pak Vás to bude akorát mrzet a psychická pohoda ze cvičení a zdravého jídelníčku půjde do háje.

Naplánujte si svůj cheat day a zahrňte ho do kalendáře. Počítejte s ním a můžete se na něj těšit. Není nic lepšího, než si na jeden den odpočinou od posilovacích strojů, vypustit nalinkovaný program a dopřát si oddych s kamarády, dobré jídlo v restauraci, pizzu doma u filmu nebo popcorn v kině. Na Vaši psychickou pohodu to zapůsobí jako blahodárný balzám a Vy se s chutí a odpočatí vrátíte zpět do tréninkového chodu.

Využijte Lipox Slim

Cvičení a zdravá strava jsou nejúčinnější způsob, jak shodit přebytečná kila. Bohužel to ale chce čas a trpělivost. Pokud chcete změnu okamžitou a viditelnou na první pohled, zkuste něco jiného. Lipox Slim patří v součastnosti mezi nejžádanější zákroky na poli estetické medicíny. A to hlavně pro své výsledky a neinvazivní proces, kdy není nutno chirurgicky zasahovat do Vašeho těla.

Frakční mikro-fokusovaný ultrazvuk na redukci tukových buněk s přesnou kontrolou síly a nasměrování energie je nejnovější technologie, kterou v Medik Haus disponujeme. Intenzivní ultrazvuk prochází tkání do tukové vrstvy bez poškození okolí a trvale narušuje podkožní tuk, který je pak přirozeně metabolizován. Díky tomu je vidět změna hned po prvním použití.

Během zákroku Lipox Slim se o Vás postará zkušený zdravotnický tým, který má s přístrojem zkušenosti. Bezpečnost pacientů je pro nás na prvním místě, proto jsme rádi, že Vám můžeme poskytnout bezpečnou a neoperativní metodu, díky které se budete v létě cítit ve své kůži příjemně a přirozeně.

Přihlaste si newsletter

Ať vám již neuniknou žádné výhodné slevy ani novinky

Přihlášením k odběru novinek souhlasíte s našimi obchodními podmínkami.

Osobní konzultace

Bezpečnost

Dle potřeby klienta volíme co možná nejšetrnější zákroky, bezpečnost je u nás na prvním místě

Profesionálové

Klademe důraz na vysokou odbornost našeho zdravotnického personálu. Pravidelně se účastníme lékařských konferencí v oboru estetické medicíny po celém světě

Nejkvalitnější materiály

Používáme výhradně atestované, ověřené materiály, které zajišťují jak absolutní bezpečnost, tak ty nejlepší výsledky

Individuální péče

Klademe maximální důraz na pochopení a vyřešení individuální potřeby každého klienta

Věrnostní program

Pro stálé klienty nabízíme mnoho slev a individuálních výhod

Široká možnost plateb

Platbu můžete provést na místě v hotovosti nebo jednou z nabízených on-line plateb na našich internetových stránkách

Možnost splátek

Přímo na našich klinikách můžete na počkání jednoduše vyřídit možnost splátek již od 1000 Kč s 0% navýšením

AJ,NJ,RU

Mluvíme česky, rusky, německy a anglicky. Při rezervaci termínu prosím sdělte požadavek na cizojazyčnou komunikaci

Wi-Fi

Naše kliniky jsou samozřejmě vybaveny Wi-Fi zdarma
Rychlý dotaz
Maestro
MasterCard Electronic
MasterCard
Visa Electron
Visa
Verified by Visa
MasterCard SecureCode
© MEDIK HAUS | Obchodní podmínky | Kariéra | Kontraindikace | Vyvinuto v ESMEDIA® Interactive