Jak na zdravé a husté vlasy?

Jak na zdravé a husté vlasy?

Jak na to?

  •  Zkuste cestu nejmenšího odporu – tedy skrz přírodní a domácí prostředky.
  •  Pečovat o vlasy samozřejmě můžete i díky pestré nabídce kosmetických vlasových produktů.
  •  Do třetice můžete být důslední a využít nabídky některého centra či kliniky estetické medicíny a jejich vlasových procedur

 Vlasová kosmetika

Dnešní nabídka vlasových produktů je pestrá, ne-li bohatá a pro mnohé i nepřehledná. Vždy si ujasněte, jaký typ vlasů máte, než po nějakém v regálu sáhnete. Na suché vlasy patří řada určená pro ně, na mastné zase vlasová kosmetika pro mastné vlasy a na barvené je dnes k mání speciální řada pro barvené vlasy. Pokud trpíte vypadáváním vlasů, tak i tady máte v péči o vlasy velký výběr produktů z řady pro narušené a vypadávající vlasy.

Přírodní a domácí prostředky 

  • Olivový olej – je výborným prostředkem v kosmetickém průmyslu obecně, a využíván v mnoha produktech od krémů, přes masky a mléka až po sprchové gely, šampony a kondicionéry. Extra panenský olivový olej, který máte doma v kuchyni je plný živin, které dodají vlasům hydrataci, lesk i lepší vzhled. Olej v množství jedné polévkové lžíce si aplikujte přímo na vlasy a po cca 15 minutách vlasy umyjte.
  •  Třtinový cukr – málokdo by řekl, že i ten vlasům a vlasové pokožce prospívá. Je výborným peelingem obojího. Cukr si vetřete do vlhkých vlasů na 20 minut a pak opláchněte a vlasy umyjte. 
  •  Sůl – mořská i kamenná – jsou to minerální bomby pro vlasy i pokožku hlavy. Můžete ji vetřít suchou do vlhkých vlasů, ale lépe je rozpustit jednu polévkovou lžíci v misce vody a tu do vlasů a pokožky hlavy vetřít. Po 15 minutách je nutno vlasy umýt.
  •  Mléko a kefír – obojí vaše vlasy krásně hydratuje a vyživí. Obsahují totiž mléčnou bílkovinou a kyselinou mléčnou. Nanášejte přímo na vlasy, nechte působit cca 20 minut a pak vlasy umyjte. 
  •  Pivo – to dokáže vlasům dodat proteiny a pomoci jim získat na objemu. Namočte v pivu vlasy (stačí hrnek) a nechejte cca 15 minut působit. Pak jen opláchněte vodou. 
  •  Citrón – je ideálem obzvláště pro světlé vlasy, ale lze je aplikovat i na tmavé. Obojím pročistí, odmastí a zbaví je chemických usazenin. Stačí do malé misky s vodou dát dvě lžičky citronové šťávy a vetřít do vlasů a pokožky hlavy. Nechte působit cca 15 minut a poté vlasy umyjte.
  •  Med – je silnou pákou proti vypadávání vlasů, které ještě k tomu parádně změkčí a uhladí jejich strukturu. Můžete jej nanést přímo na vlasy, nebo dvě lžíce smíchat s dvěma lžícemi olivového oleje, nechat působit 20 minut a pak vlasy umýt.
  •  Vejce – to je plné proteinů a vitamínů, přičemž žloutek vám pomůže s výživou a celé vejce k tomu přidá lesk a pevnost. Vejce rozmíchejte v misce se dvěma lžícemi olivového oleje a naneste na vlasy, nechte působit cca 15 minut a poté vlasy umyjte. 

Jak domácí zábaly aplikovat? 

Vždy si vyrobte čerstvý zábal, který naneste jej po celé délce vlasů. Pomáhejte vlasům a zábaly z domácích prostředků 1x týdně. Vždy zábal aplikujte na vlhké a umyté vlasy.

Pro ještě vyšší účinnost je dobré vlasy po nanesení výživy zabalit do igelitu a přes něj zavázat ještě ručník. Druhou možností je vlasy se zábalem jen zavázat do ručníku a poté zahřát fénem.

Péče o vlasy na klinice a centru estetické medicíny

Dnes je k mání hned několik možností, jak vlasům pomoci a navýšit péči o ně. Vlasové procedury a zákroky v centrech a na klinikách estetické medicíny stojí za to, když chcete svým vlasům dopřát to nejlepší. Léčit zde můžete alopecii, tedy plešatění i vypadávání vlasů.

Aplikace výtažků z kmenových buněk a peptidů je fajn. Řekněte proto vypadávání vlasů stop a zkuste ji. Výtažek výrazně ozdraví poškozené vlasy a nastartuje růst nových. 

Přihlaste si newsletter

Ať vám již neuniknou žádné výhodné slevy ani novinky

Přihlášením k odběru novinek souhlasíte s našimi obchodními podmínkami.

Osobní konzultace

Bezpečnost

Dle potřeby klienta volíme co možná nejšetrnější zákroky, bezpečnost je u nás na prvním místě

Profesionálové

Klademe důraz na vysokou odbornost našeho zdravotnického personálu. Pravidelně se účastníme lékařských konferencí v oboru estetické medicíny po celém světě

Nejkvalitnější materiály

Používáme výhradně atestované, ověřené materiály, které zajišťují jak absolutní bezpečnost, tak ty nejlepší výsledky

Individuální péče

Klademe maximální důraz na pochopení a vyřešení individuální potřeby každého klienta

Věrnostní program

Pro stálé klienty nabízíme mnoho slev a individuálních výhod

Široká možnost plateb

Platbu můžete provést na místě v hotovosti nebo jednou z nabízených on-line plateb na našich internetových stránkách

Možnost splátek

Přímo na našich klinikách můžete na počkání jednoduše vyřídit možnost splátek již od 1000 Kč s 0% navýšením

AJ,NJ,RU

Mluvíme česky, rusky, německy a anglicky. Při rezervaci termínu prosím sdělte požadavek na cizojazyčnou komunikaci

Wi-Fi

Naše kliniky jsou samozřejmě vybaveny Wi-Fi zdarma
Rychlý dotaz
Maestro
MasterCard Electronic
MasterCard
Visa Electron
Visa
Verified by Visa
MasterCard SecureCode
© MEDIK HAUS | Obchodní podmínky | Kariéra | Kontraindikace | Vyvinuto v ESMEDIA® Interactive