PŘÍRODNÍ VIZÁŽ NEBO MODERNÍ LOOK BEZ CHLOUPKŮ?

PŘÍRODNÍ VIZÁŽ NEBO MODERNÍ LOOK BEZ CHLOUPKŮ?

Už se Vám někdy stalo, že jste se dívali na film nebo filmový záznam se spoře oděnými představiteli natočený zhruba před třiceti lety, a přestože Vám děj mohl být celkem blízký, něco Vám na sledovaném obraze nesedělo? Ano, děj filmu nebo sdílených příběhů může mít nadčasové téma, co se však mění a celkem výrazně postupem času, je móda. A není to pouze styl oblékání, je to i styl vizáže. Výrazně nalíčené kontury a stíny očí jsou ty tam, éra trvalých a natočených vlasů také. Co se k nim však jednoznačně přidalo, jak jsme již výše naznačili, definitivně je pryč éra přírodního ochlupení. Samozřejmě může někdo nesouhlasit, pořád je to osobní záležitost a subjektivní názor. Když však vezmeme všeobecný celosvětový trend, svých chloupků se lidé zbavují, pravidelně, na více místech těla, napříč pohlavím a čím dál více intenzivně a efektivně. Byli jste v létě u vody nebo na plovárně, v zimě na plese? Všimli jste si lidí kolem sebe? Pozorovatel si ani nemusí dělat čárky v přehledu, jaká vizáž převažuje. Jednoznačně jsou všichni proti chloupkům.

HISTORIE

V hodně dávné době, kterou si nikdo nepamatujeme, mělo ochlupení těla ryze praktickou funkci izolační ochrany. Tato funkce však během staletí ztratila svůj význam. Bydlíme, topíme a hlavně se oblékáme. Proto chloupky nepotřebujeme a ty samy mizí, postupně generaci po generaci je jich méně.

DEPILACE - holení

Tomuto přirozenému vývoji šly naproti nyní již téměř samozřejmé úpravy v podobě holení opravdu viditelných chloupků na nohách, aby jejich přítomnost nekazila jinak krásný pohled na ladné ženské nohy v sukni nebo plavkách. Záhy se přidalo odstraňování ochlupení v podpaží, které mělo také hygienickou funkci spojenou s pocením. Tuto oblast v dnešní době řeší i muži a dalo by se možná říct, že v celkovém počtu dotahují ženy. V neposlední řadě je potřeba zmínit intimní partie, o které je potřeba se starat nejen z estetického, ale i hygienického a zdravotního hlediska. Z tohoto důvodu je otázka odstranění chloupků zde maximálně osobní a soukromá záležitost, kterou bere každý jinak.

EPILACE – odstranění s kořínky

Způsob odstranění viditelných částí chloupků – depilace je sice účinný, ale maximální efekt je jen krátkodobou záležitostí. Proto se hledaly různé způsoby zbavit se ochlupení na delší dobu a bez efektu „škrábání“ postupně vyrůstajících oholených chloupků.

Jsou známé různé metody epilace, ať už přístrojové nebo ruční, nejsou však trvalé a procedura není bezbolestná. Dalo by se dokonce říci, že jejich bolestivost v hodně případech znemožňuje aplikaci epilace na všech místech těla, kde bychom si přáli.

BEZBOLESTNÁ A TRVALÁ EPILACE

To je ono. Člověk nemusí být za každou cenu lídrem v nejnovějších módních hitech. Vypadat dobře a hlavně cítit se tak za každé situace je to hlavní. Kdo by se chtěl stále holit narychlo před plesem nebo myslet na to vytrhat si chloupky s dostatečným časovým předstihem bez následného červeného efektu. Určujícími parametry dnešní doby jsou: TRVALE, POHODLNĚ, BEZBOLESTNĚ.

 

Přihlaste si newsletter

Ať vám již neuniknou žádné výhodné slevy ani novinky

Přihlášením k odběru novinek souhlasíte s našimi obchodními podmínkami.

Osobní konzultace

Bezpečnost

Dle potřeby klienta volíme co možná nejšetrnější zákroky, bezpečnost je u nás na prvním místě

Profesionálové

Klademe důraz na vysokou odbornost našeho zdravotnického personálu. Pravidelně se účastníme lékařských konferencí v oboru estetické medicíny po celém světě

Nejkvalitnější materiály

Používáme výhradně atestované, ověřené materiály, které zajišťují jak absolutní bezpečnost, tak ty nejlepší výsledky

Individuální péče

Klademe maximální důraz na pochopení a vyřešení individuální potřeby každého klienta

Věrnostní program

Pro stálé klienty nabízíme mnoho slev a individuálních výhod

Široká možnost plateb

Platbu můžete provést na místě v hotovosti nebo jednou z nabízených on-line plateb na našich internetových stránkách

Možnost splátek

Přímo na našich klinikách můžete na počkání jednoduše vyřídit možnost splátek již od 1000 Kč s 0% navýšením

AJ,NJ,RU

Mluvíme česky, rusky, německy a anglicky. Při rezervaci termínu prosím sdělte požadavek na cizojazyčnou komunikaci

Wi-Fi

Naše kliniky jsou samozřejmě vybaveny Wi-Fi zdarma
Rychlý dotaz
Maestro
MasterCard Electronic
MasterCard
Visa Electron
Visa
Verified by Visa
MasterCard SecureCode
© MEDIK HAUS | Obchodní podmínky | Kariéra | Kontraindikace | Vyvinuto v ESMEDIA® Interactive